Empresa

Disseny Cuines, som una empresa familiar amb una gran experiència en el sector que treballem en la decoració de cuines i banys. Tot i que el nostre treball en el sector ve de molt abans, va ser a l’any 1995 on vam decidir emprendre aquest nou projecte i des de llavors hem evolucionat constantment.

Ens encarreguem de buscar la millor solució i el millor disseny per la seva cuina o bany, amb l’acurat servei dels nostres professionals. La nostra àmplia experiència i responsabilitat, fa de Cuines Disseny una empresa seria i professional, buscant sempre l’equilibri entre allò que és pràctic i estèticament atractiu, aconsellant la millor opció per la seva vivenda.

Remodelem la seva cuina o bany en la seva totalitat, gràcies al gran equip d’industrials que tenim a la nostre disposició, coordinant tots els professionals ( paleta, lampista, fuster, fusteria d’alumini …) sense que vostè s’hagi de preocupar de res.

Estem especialitzats en cuines automatitzades, adaptables i regulables en alçada, ideals per facilitar la seva vida a la llar. Tant cuines, taulells i mobles, son regulables en alçada ja sigui amb comandaments a distància, així com amb polsador.

També tenim a la seva disposició tots els complements que vostè necessita, així com taules, cadires, tot tipus d’electrodomèstics, accessoris, mampares de bany, etc.

No dubti demanar-nos pressupost sense cap tipus de compromís.